Ring oss för detaljer och bokning


"Hos oss upplever du professionell service"

Kontakta oss


Öppettider

Mån - fre 10.00 - 18.00
Lör 11.00 - 16.00
Alekärrsgatan 4, 415 25 Göteborg

Frågor & Svar

Du får din bekräftelse med bifogad flygbiljett till din e-post i samband med köpet. Om den inte dyker upp, kontrollera att den inte automatiskt har hamnat i skräpkorgen på grund av eventuellt spamskydd. Har du ej erhållit din bekräftelse inom 1 h ber vi dig kontakta oss. Viktigt är att du skriver ut samtliga handlingar och tar med dig på resan. Vi erbjuder dig även möjligheten att få dina resehandlingar hemskickade utan extra kostnad.
Det finns inget rakt svar på denna fråga, utan det beror helt på vilken typ av biljett du köpt och med vilket bolag. Fördelen av att ha köpt en resa hos oss är att vi ofta erbjuder ombokningsbara biljetter tack vare våra speciella avtal med flygbolagen, vilket gör det möjligt för våra kunder att boka om sina resor. Kontakta oss gärna så kontrollerar vi reglerna på just din resa. Om det finns möjlighet att boka om är det oftast förenat med en viss kostnad.
Vill du ha hjälp med önskemål som extra bagage, sittplats eller assistans hjälper vi gärna dig! Kontakta oss så hjälper vi dig med dina önskemål för just din resa.
Ja det kan du. Vi erbjuder, i samarbete med Svea Ekonomi en möjlighet att delbetala din resa räntefritt upp till 12 månader. Din Travel 4 You säljare hjälper dig hitta ett alternativ som passar just din ekonomi. Läs mer här
Det är ditt ansvar som resenär att inför resan ha giltigt pass, visum, visum för mellanlandning eller andra eventuella dokument som krävs. Vi hjälper dig med visum ansökningar till flertalet länder, kontakta gärna någon av våra reseagenter så hjälper vi dig med det. Många länder kräver att passet är giltigt i minst 6 månader efter hemresedatum. Viseringsregler förändras ofta, så även om du rest till ett land tidigare och då inte behövt visum, är det klokt att kontakta landets ambassad/konsulat och kontrollera det igen. Läs mer här

Fyll i formuläret nedan för att vi ska kontakta dig


Vi behandlar dina kontaktuppgifter med stort ansvar och delar inte den med andra aktörer. Läs allmänna villkor för mer information om hur vi behandlar dina kontaktuppgifter.


* Dessa rutor måste fyllas i.