Havanna & Varadero

Städer / Platser

Havanna, Pinar Del Rio, Varadero, Viñales

Antal dagar

8 dagar / 7 nätter

Pris

Pris från 20.800 SEK

Beskrivning

På Kuba välkomnas turister att delta i enkelhetens glädje, där sol, strand och vatten utgör en förtrollande kuliss vid vilken man dansar salsa och ler mot främlingar och där mustaschprydda gamla män med tjocka cigarrer får oss att le åt våra egna förväntningar om Kuba.

Börja semestern i Havanna och låt dig charmeras av stadens kullerstensgator kantade av grandiosa 1600-talsbyggnader för att i nästa stund beskåda en karavan av 1950-talsbilar vars uppenbarelse berättar inte bara om handelsembargon på ön, utan även om en glöd, uppfinningsrikedom och livsglädje som kännetecknar Kubas befolkning.

På halvön Hicacos ligger Kubas populäraste strand, Varadero. Det härliga klimatet och den finkorniga sandstranden lockar soldyrkare från hela världen. Vattnet är kristallklart och varmt. Många passar på att dyka i de närliggande grottorna som finns under havsytan. Ni kan även se delfinshower och här finns också en av Karibiens bästa golfbanor. Varadero har ett bra nattliv med diskotek och storslagna kabaréer i världsklass.

FAKTA

Dagliga avgångar
Del i internationell grupp
Minimum 2 personer
Inga privata transporter om det inte nämns i programmet
Engelsktalande guider

VAD INGÅR I PRISET

Internationellt flyg med flygskatter,
Hotell och måltider enligt program
Visum
Transfers

VAD TILLKOMMER

Extra nätter eller uppgradering till andra hotell på förfrågan.
Utflykter som ej nämns
Ej nämnda måltider
Extra nätter på förfrågan

Resplan

Avresa från Skandinavien och ankomsttransfer till ert hotell.

Visum krävs för danska medborgare som reser till Qatar. Turistvisum som är giltigt i upp till 90 dagar är tillgängligt vid ankomst. Observera att ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader från datumet för hemkomsten från Qatar.

Heldagsutflykt till Pinar Del Rio och Vinales. Upphämtning tidigt på morgonen för färd västerut på motorväg bland cyklister och häst och vagn genom ett grönskande landskap. Väl i Pinar får ni besöka Casa Del Veguero med en välkomstcocktail för att ta del av cigarrtillverkningen. Passa på att inhandla era cigarrer till förmånliga priser direkt från tillverkarna! Vidare går turen till Vinales och Indiangrottan där ni färdas med båt och skådar grottans olika formationer. Läcker upplevelse och mystiken hägrar! Äventyret går vidare till den sk ”Prehistoric Mural” som Fidel Castro lät uppföras mellan1952-1962 och som illustrerar människans process från levande organism till just människa. 120 m i höjd och 180 m i bredd. Lunch serveras här. På vägen tillbaka till Havanna stoppar vi för fotografering över den fantastiska och vackra Vinalesdalen. Retur till Havanna.

Transfer till Varadero och incheckning på ert all inclusive hotell.

Egen tid att njuta av Varaderos härliga stränder, naturupplevelser och hotellets faciliteter.

Transfer till flygplatsen för hemresa.

Travel 4 You Sweden

Kontakt

+46(0)31-18 20 20
Alekärrsgatan 4, 415 02 Göteborg, Sweden
Mån-Fre: 10-17 Lör - Sön: Stängt

Restips

© Copyright 2023 TRAVEL4YOU - All Rights Reserved